Chiparos nobil Pyramidalis
Chiparos nobil Pyramidalis
   
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Chiparos nobil Pyramidalis

Cupressus sempervirens 'Pyramidalis' - Cod articol 3343572
Conţinutul setului: 1 buc
Plantă mediterană, veşnic verde, cu creştere columnară. Emite un parfum plăcut de răşină în timpul verii. Acele sunt uşor ramificate. Este robust, rezistent şi uşor de îngrijit. Plantele tinere se acoperă pe timpul iernii. Mărimea la livrare: 40-60 cm. Livrăm plante viguroase, în ghiveci.
126,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Expoziție semi umbră, soare
Rezistență la ger necesită protejare împotriva gerului
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 300-500 cm
Veșnic verde da
Expoziţie: soare, semi-umbră. Necesită locuri calde protejate de curenţii de aer rece din timpul iernii. Sol: fertil, permeabil, bine drenat. Fertilizări: se aplică doar la plantele mature, substanţe special destinate coniferelor. Udări: se udă în mod regulat. Pentru a menţine solul reavăn se poate mulci. Tăieri: de formare în luna martie. Iernare: necesită protecţie pe timpul iernii.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate