Weigela Bristol Ruby
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Weigela Bristol Ruby

Weigela florida 'Bristol Ruby' - Cod articol 3315692
Conţinutul setului: 1 buc
Florile au culoare roz închis formează tufă compactă. Perioada de înflorire: mai-iunie. Soi nepretenţios, rezistent faţă de boli. Înălţimea de transport: 30-40 cm.
56,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Perioada de înflorire mai, iunie, iulie
Expoziție semi umbră, soare
Rezistență la ger rezistent la ger
Distanța de plantare (cm) 80 - 100
Culoare roz (pink)
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 200-300 cm
Expoziţie: soare, semi-umbră. Sol: fertil, permeabil, revăn, bine drenat. Fertilizări: o dată pe an, primăvara cu substanţe special destinate arbuştilor ornamentali. Udare: în funcţie de vreme, este recomandat a se mulci pentru a menţine solul reavăn şi proteja planta de secetă. Tăieri: imediat după înflorire. Weigela tolerează tăierile masive (de întinerire), în acest caz va înflori doar în anul următor. Rezistent la ger, fum şi gaze.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate