Pipa turcului roşu-portocalie
Pipa turcului roşu-portocalie
   
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Pipa turcului roşu-portocalie

Campsis radicans x tagliabuana - Cod articol 3332432
Conţinutul setului: 1 buc
Plantă căţărătoare, viguroasă, nepretenţioasă, poate ajunge la o înălţime de 5-8 m. Florile sunt portocalii cu nervaţiuni mai închise, mărimea lor este de 5-10 cm. Înfloreşte de la mijlocul lunii iulie. Preferă locuri calde, protejate şi sol bogat.
49,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Perioada de înflorire iunie, iulie, august, septembrie
Expoziție semi umbră, soare
Rezistență la ger rezistent la ger
Distanța de plantare (cm) 80
Culoare galben (portocaliu)
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 500 cm
Expoziţie: este o plantă termofilă, necesită expoziţie însorită, caldă, ferită de curenţi de aer rece. Sol: preferă solurile ferite și bogate în substanţe nutritive. Îngrijire Este recomandat să legăm lăstarii de un suport, în timp își va dezvolta rădăcini adventive cu ajutorul cărora se va putea căţăra. Spre sfârșitul verii se deschid florile strălucitoare în inflorescenţe. Are creștere viguroasă, dar pe timpul iernii vârfurile lăstarilor degeră datorită gerurilor. La sfârșitul iernii lăstarii se taie la o treime din lungimea lor. Are nevoie de un suport puternic.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate