Iasomie falsă, stelată
Iasomie falsă, stelată
Iasomie falsă, stelată
     
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Iasomie falsă, stelată

Trachelospermum jasm. 'Toscana' - Cod articol 3331638
Conţinutul setului: 1 buc
Plantă frumoasă, veşnic verde cu flori parfumate, galbene-pal, asemănătoare iasomiei. Înfloreşte vara devreme pâna toamna târziu. Rezistă la ger pâna la -10 °C. Dimensiunea la livrare: 40-50 cm.
120,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Perioada de înflorire iunie, iulie, august, septembrie, octombrie
Expoziție umbră, semi umbră, soare
Rezistență la ger necesită protejare împotriva gerului
Culoare galben (portocaliu)
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 400 cm
Veșnic verde da
Expoziţie: soare, semi-umbră, umbră. Necesită suport şi conducere. Sol: nisipo-argilos, permeabil, bogat în humus, bine drenat. Fertilizări: o dată în primăvară cu substanţe special destinate plantelor căţărătoare. Udări: moderate. Tăieri: nu este necesar, se taie uşor când se leagă de suport. Iernare: este recomanda să fie cultivată în ghivece şi să ierneze în interior la răcoare şi loc luminos.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate