Pipa turcului roşie
Pipa turcului roşie
   
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Pipa turcului roşie

Campsis radicans 'Stromboli' - Cod articol 3332441
Conţinutul setului: 1 buc
Creşte la înălţimea de 5-10 m, cu ajutorul rădăcinilor aeriene. Înfloreşte: iunie-septembrie. Florile sunt mari, au formă de pâlnie, în exterior are o culoare portocalie iar în interior sunt galbene, pe margine roşu închis. Înfloreşte din iulie până în septembrie. Preferă să fie plantată într-un loc cu soare, cald şi în sol bogat.
49,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Perioada de înflorire iunie, iulie, august, septembrie
Expoziție soare
Rezistență la ger rezistent la ger
Distanța de plantare (cm) 80
Culoare roșu
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 500 cm
Expoziţie: este o plantă termofilă, necesită expoziţie însorită, caldă, ferită de curenţi de aer rece. Sol: preferă solurile ferite și bogate în substanţe nutritive. Îngrijire Este recomandat să legăm lăstarii de un suport, în timp își va dezvolta rădăcini adventive cu ajutorul cărora se va putea căţăra. Spre sfârșitul verii se deschid florile strălucitoare în inflorescenţe. Are creștere viguroasă până la 6-9 m, dar pe timpul iernii vârfurile lăstarilor degeră datorită gerurilor. La sfârșitul iernii lăstarii se taie la o treime din lungimea lor. Are nevoie de un suport puternic.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate