Hortensie Pinky Winky
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Hortensie Pinky Winky

Hydrangea paniculata 'Pinky Winky' - Cod articol 3317556
Conţinutul setului: 1 buc
Este o selecţionare nouă. Spiralele de flori în formă conică la început sunt albe, iar apoi se colorează în roşu. Înălţimea la livrare: 30-50 cm. Plantă bine dezvoltată, în ghiveci.
115,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Perioada de înflorire iulie, august, septembrie, octombrie
Expoziție semi umbră, soare
Distanța de plantare (cm) 150
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 150 cm
Expoziţie: umbră, semi umbră (preferă soarele de dimineaţă şi umbră – semi umbră după amiaza), ferit de curenţii de aer rece, mai ales din timpul iernii. Sol: acid, uşor acid, bogat în substanţe nutritive, permeabil şi reavăn. Nu suportă seceta, se va uda regulat pe timpul verii. Plantare: groapa va fi de 2-3 ori mai mare ca balotul de pământ. Se aşează la nivel planta se umple groapa până la jumătate cu pământ, se udă bine, după ce apa s-a drenat se umple groapa cu pământ, se udă bine din nou. Recomandat: toamna se va acopei planta cu frunze uscate, cetini de brad etc., pentru a o proteja de gerurile puternice. Recomandat fertilizarea cu substanţe speciale pentru hortensii.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate