Bambusul Sfânt
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Bambusul Sfânt

Nandina domestica - Cod articol 3357691
Conţinutul setului: 1 buc
Arbust veşnic verde, deosebit. Primăvara frunzele tinere sunt roşii, la începutul verii ne bucură cu florile de culoarea crem. Toamna frunzişul străluceşte în cele mai vii culori şi fructele roşii sunt foarte decorative. În Japonia această plantă este considerată sfântă. Fructele sunt otrăvitoare. Înfloreşte în iunie – septembrie, înălţimeal la maturitate: 1 -1,5 m. Dimensiumea la livrare: 20-30 cm.
113,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Perioada de înflorire iunie, iulie, august, septembrie
Expoziție semi umbră, soare
Rezistență la ger necesită protejare împotriva gerului
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 100-150 cm
Veșnic verde da
Decorează prin frunze da
Expoziţie: soare plin, semi umbră. Necesită să fie plantat într-un loc ferit de curenţii de aer rece din timpul iernii. În primii ani necesită să fie acoperit sau păstrat pe timpul iernii în sere, terase, verande etc. Sol: nepretenţios faţă de sol, dar preferă pământul acid, bogat în humus şi bine drenat. Lucrări de întreţinere: Tăierile se vor aplica primăvara târziu. Udări regulat mai ales pe timpul verii, fertilizări primăvara.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate