Bananier Musa
Bananier Musa
Bananier Musa
Bananier Musa
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Bananier Musa

Musa basjoo 'Sakalinensis' - Cod articol 1147379
Conţinutul setului: 1 buc
Acest soi de bananier este rezistent la ger până la -10 °C! Partea aeriană îngheaţă în fiecare an, dar partea inferioară, baza plantei, iernează în pământ şi răsare din nou primăvara, dacă este protejată corespunzător. Înfloreşte după mai mulţi ani. Are flori portocalii. Cu cât este expus mai mult la soare, cu atât este mai sigur că se vor coace fructele. Este o plantă cu o importantă valoare decorativă, cu creştere rapidă, chiar până la 3,50 m. Livrăm plante de cca. 20 cm, în ghiveci.
60,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Expoziție semi umbră, soare
Rezistență la ger rezistent la ger
Distanța de plantare (cm) 150
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 350 cm
Expoziţie: soare, semi-umbră, în locuri calde, protejate de vânt. Sol: bogat în substanţe nutritive şi humus, permeabil, bine drenat. Recomandat la plantare pământul să se amestece cu nisip. Fertilizări: odată la 2-3 săptămâni în perioada martie-august. Udări: în mod regulat, de preferinţă cu apă de ploaie (moale). Atenţie! Nu suportă apa stagnantă! Tăieri: se vor tăia frunzele uscate. Iernare: toamna se va tăia toată planta la o dimensiune de 50 cm deasupra solului, se va acoperi pe o rază de 1 m într-un strat gros cu frunze, paie, etc. Primăvara după trecerea gerurilor (aprilie-mai) se va îndepărta stratul protector. În cazul în care bananierul este păstrat în ghivece, acesta va ierna în interior în locuri luminoase, răcoroase, dar ferit de ger!
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate