Frăguţă ornamentală Red Panda (3 buc)
Frăguţă ornamentală Red Panda (3 buc)
Frăguţă ornamentală Red Panda (3 buc)
     
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Frăguţă ornamentală Red Panda (3 buc)

Fragaria vesca 'Red Panda' - Cod articol 1116651
Conţinutul setului: 3 buc
Flori pretutindeni! Ne bucură cu florile ei roşii din luna mai până în noiembrie. Începând din luna iunie până la primele geruri aduce fructele proaspete. Este perfectă pentru acoperirea solului. În timp scurt se dezvoltă un adevărat câmp de frăguţe. Este foarte decorativă plantată în vase sau în ghivece suspendate. Se plantează la soare sau semiumbră, mărimea: 10-15 cm. Plantată la ghiveci trebuie ferită de ger, plantată în grădină poate rămâne afară acoperită. Comanda minimă 3 bucăţi sau multiplul acestuia.
90,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Perioada de înflorire iunie, iulie, august, septembrie, octombrie
Expoziție semi umbră, soare
Rezistență la ger rezistent la ger
Distanța de plantare (cm) 25
Perioada de maturare a fructelor începutul lunii iunie
Culoare roșu
Înălțime plantă la maturitate 10-15 cm
Expoziţie: soare, semiumbră. Sol: nu este pretenţioas faţă de tipul de sol, dar acesta este recomandat să fie bine drenat şi reavăn. Fertilizări: de 2-3 ori pe în perioada de vegetaţie, cu substanţe special destinate plantelor perene (sau căpşuni). Udări: în mod regulat pe timpul verii.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate