Lantana cu tulpină înaltă
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Lantana cu tulpină înaltă

Lantana camara - Cod articol 6620141
Conţinutul setului: 1 buc
Din primăvară până la sfârşit de toamnă târziu este împodobită cu flori colorate. Este recomandată pentru ghivece mari sau în straturile cu flori, trebuie plantată în locuri cu soare. Culoarea florilor variază de la roşu la galben. Iernează în locuri luminoase, ferite de ger. Înălţime la livrare: aprox. 50-60 cm.
177,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Livrare: începutul lunii Aprilie - sfârșitul lunii Noiembrie

Preluăm deja comenzi

Perioada de înflorire mai, iunie, iulie, august, septembrie, octombrie
Expoziție semi umbră, soare
Interval de plantare începutul lunii Aprilie - sfârșitul lunii Noiembrie
Rezistență la ger sensibil la ger
Culoare galben (portocaliu)
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 100 cm
Expoziţie: soare, semiumbră: Va înflori abundent în locuri cu soare plin. Sol: fertil, bine drenat, uşor acid. Fertilizări: rare, excesul de fertilizanţi pot inghiba înflorirea. Udări: în mod regulat vara. Nu suportă excesul de umiditate, rădăcinile pot putrezi. Tăieri: primăvara, florile ofilite se vor tăia pentru a stimula înflorirea celor noi. Iernare: se va păstra în interior pe timpul iernii, în locuri luminoase. Udările se răresc, nu se fertilizează.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate